Tot ce trebuie să știi despre concursul organizat în Luna Iubirii

Tot ce trebuie să știi despre concursul organizat în Luna Iubirii

Alegria te ajută să sărbătorești cu stil Luna Iubirii și te invită să participi la un concurs care îți poate aduce o escapadă romantică la munte, alături de jumătatea ta. Concursul “Câștigă un weekend romantic la Predeal” are loc în perioada 1 februarie 2017 ora 00:00:01 – 24 februarie 2017 ora 23:59:59 și se adresează îndrăgostiților din toate colțurile țării.

Mecanismul concursului este extrem de simplu. Achiziționezi orice produs de pe site-ul Alegria și poți câștiga un weekend romantic la munte alături de jumătatea ta. La concurs, pot participa pot participa doar persoanele fizice care achiziționează (comandă facturată) de pe site-ul www.lenjeriidepatoutlet.ro cel puțin un produs.

Marele premiu, o escapadă romantică la Predeal

Premiul concursului constă într-un weekend romantic la Predeal, alături de jumătatea ta, în perioada 01-15 martie 2017, în valoare de 900 de lei. Premiul cuprinde:

-o (1) noapte de cazare în cameră matrimonială la hotelul de 4 stele “Rozmarin” din stațiunea Predeal, în intervalul 01-15 martie 2017;

-micul dejun pentru două (2) persoane;

-o cină specială pentru două (2) persoane.

Atenție, transportul nu este inclus în premiul campaniei, acesta urmând a fi suportat de câștigătorul concursului.

Cum te înscrii în concurs? Urmezi pașii descriși mai jos.

1. Cumperi cel puțin un produs de pe site-ul Alegria;

2. Când primești produsul comandat, îi faci o poză;

3. Postezi poza cu produsul achiziționat pe pagina noastră de Facebook sub forma unui comentariu la postarea dedicată concursului, care, pe perioada concursului, va rămâne în top.

Câștigătorul concursului organizat de Alegria va fi desemnat în data de 28 februarie 2017, folosind serviciul www.tragerilasorti.ro, în cadrul unei singure etape de premiere. Vor fi extrase 3 numere de comandă, primul dintre acestea fiind declarant castigator, elelalte două numere fiind rezerve.

Regulamentul concursului poate fi citit aici.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*