Contractul comercial si termenii de retur asumate de client, in momentul efectuarii unei comenzi

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii asadar, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" nu folositi acest site.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul comercializat astfel:

- culorile pot diferi ca nuanta datorita calitatii imaginii si setarilor monitorului;

- asezarea imprimeului in functie de incadrarea la croire in procesul de productie.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Aveti responsabilitatea de a pastrara in siguranta parola de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, TCI Online Business SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii si buletinele informative periodice.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către TCI Online Business SRL.

Acceptand acesti "Termeni si Conditii", in calitate de utilizator inregistrat, sunteti de acord să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele oferite de TCI Online Business SRL

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa de email info@lenjeriidepatoutlet.ro De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului Lenjeriidepatoutlet.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri si alte date - este proprietatea TCI ONLINE BUSINESS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al TCI ONLINE BUSINESS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la informatiile de pe site

TCI ONLINE BUSINESS SRL acorda tuturor utilizatorilor acces limitat pe site-ul lenjeriidepatoutlet.ro, in interes personal si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TCI ONLINE BUSINESS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. TCI ONLINE BUSINESS SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitarea la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. TCI ONLINE BUSINESS SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). TCI ONLINE BUSINESS SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, TCI ONLINE BUSINESS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul lenjeriidepatoutlet.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

TCI ONLINE BUSINESS SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a furnizorului. Toate produsele livrate sunt insotite de certificatul de garantie emis de TCI ONLINE BUSINESS SRL, GARANTIE VALABILA 30 DE ZILE. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TCI ONLINE BUSINESS SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de TCI ONLINE BUSINESS SRL de la client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul in care, clientul efectueaza plata efectiva a comenzii, indiferent de metoda aleasa (cash-prin livrare cu ramburs, cu cardul sau alta metoda). Factura din interiorul coletului tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul TCI ONLINE BUSINESS SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile de vanzare prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de vanzare tiparit pe factura va fi acelasi cu cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Limitarea raspunderii pentru livrare

Comanda o puteti face prin completarea formularului nostru de comanda, telefonic sau prin email. Dupa comanda, veti primi o copie a comenzii pe adresa de e-mail pe care ati folosit-o in formularul de comanda in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceast lucru nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat partenere oriunde in Romania. Expedierea unei comenzi are loc dupa ce ati primit e-mailul de confirmare a comenzii insa TCI ONLINE BUSINESS SRL isi rezerva dreptul sa poata efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Termenul de livrare a comenzilor este in mod normal de 24, maxim 72 de ore de la primirea de catre dvs. a e-mailului de confirmare a comenzii. Totusi ne rezervam dreptul sa livram produsele in maxim 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

De asemenea in perioada sarbatorilor pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari la firmele de curierat. In aceste perioade vor fi insa afisate pe site mesaje cu privire la intarzierea livrarilor.

TCI ONLINE BUSINESS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TCI ONLINE BUSINESS SRL, motive care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Daca nici dupa a doua vizita clientul nu va fi gasit, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu.

Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. TCI ONLINE BUSINESS SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul TCI ONLINE BUSINESS SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, TCI ONLINE BUSINESS SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Refuzarea unei comenzi

TCI ONLINE BUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a refuza comenzi in oricare din urmatoarele situatii:

- nu mai avem pe stoc produsul comandat;

- s-au identificat erori legate de pretul sau descrierea produsului;

- ati produs societatii daune TCI ONLINE BUSINESS SRL prin repetate schimburi de produse fara motive intemeiate sau ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...

- aveti un limbaj licentios;

- aveti pretentii nejustificate si exagerate asupra anumitor tipuri de produse care in prealabil au toate specificatiile afisate in pagina de produs.

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Dreptul de returnare a produselor

Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Asadar, clientii noastri pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014. 

Returnarea produsului cumparat trebuie sa fie facuta in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura. Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si desigur, daca produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur.

Suma inapoiata este valoarea produselor comandate si platite, taxa de retur fiind suportata de catre dumneavoastra.

In situatia in care returnarea produsului se face in baza garantiei oferite (produsul a suferit modificari in urma folosirii, de ex decolorare in urma spalarii), suma inapoiata este suma care ati platit-o cand ati primit coletul (inclusiv taxa de transport pe care ati platit-o cand ati primit coletul), taxa de retur fiind de asemenea suportata de catre noi.

In cazul in care din greseala ati primit alt produs decat cel comandat de dumneavoastra, acesta se schimba iar noi vom suporta costurile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Banii se returneaza intr-un cont IBAN comunicat de dvs. sau in lipsa acestuia prin mandat postal cu confirmare de primire.

"Clienti" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam sunt realizate de TCI ONLINE BUSINESS SRL. Aceste regulamente sunt publicate prin intermediul site-ului propriu sau prin contractele de publicitate incheiate de noi si terti. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre TCI ONLINE BUSINESS SRL in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul lenjeriidepatoutlet.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site sau pe contul de Facebook dupa o aprobare prealabila. TCI ONLINE BUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

TCI ONLINE BUSINESS SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii TCI ONLINE BUSINESS SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.TCI ONLINE BUSINESS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul lenjeriidepatoutlet.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea TCI ONLINE BUSINESS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. TCI ONLINE BUSINESS SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului lenjeriidepatoutlet.ro.

TCI ONLINE BUSINESS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul lenjeriidepatoutlet.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Litigii si dispozitii finale

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe lenjeriidepatoutlet.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.